Om oss

Välkomna till Serval IT AB! Företaget startade 2006 och arbetar idag som Excelkonsult i Stockholm och med Excelutbildning. Ta kontakt så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med våra lösningar inom Excel.

Våra samarbetspartners:

Excel-utbildning bild på Corenerstone
Excel-utbildning- bild på it-tude
excel-utbildning bild på nait
excel-utbildning bild op keep the pace
excel-utbildning bild på copy office

Vi samverkar och samarbetar med Add Skills Cornerstone, Copy Office, IT-Tude och Keep the Pace med flera.

Vår huvudsakliga inriktning är Excelutbildning i Stockholm, men med ett brett nätverk av andra aktörer med olika IT-kompetenser, kan vi erbjuda tillfälliga eller stadigvarande konsulttjänster inom drift, underhåll, hosting och utveckling. Numera sker så gott som all vår verksamheten online, i Stockholm med kranskommuner, men vi kan även erbjuda våra tjänster på andra orter.

Möta företagens behov av lösningar

Vår styrka är de personliga möten i en lärande process, som Excelkonsult och har därför inte standardiserade Excelutbildningar. Tvärtom anpassar vi vår verksamhet efter respektive kunds behov och har många nöjda kunder och mycket goda referenser från bland annat Folkuniversitet, ST1, Prima, Gothia Fortbildning, Stockholms Konserthus, Juristhuset, Strukton Rail och många fler.

Vi anlitar Stefan från Serval IT som Excellärare på våra yrkeshögskoleutbildningar, ett moment som efterfrågats av marknaden. Vi har också fått hjälp med enskilda coachingpass för vår administrativa personal när vi bytt till Outlook; smidigt och effektivt med olika lösningar för olika behov.

Eva Arnek, regionschef, Folkuniversitetet
Excel-utbildning- bild på folkuniversitetet
Excel-utbildning- bild å Prima
Excel-utbildning- bild på Stockholms konserthus
Excel-utbildning- bild på juristhuset
Excel-utbildning-bild på ST1
Excel-utbildning- bild på Gothia
Excel-utbildning- bild på strukton rail
Excel-utbildning- bild på förbundet unga forskare

Stefan Livstedt grundade Serval IT

Stefan Livstedt grundade Serval IT AB 2006 och till en början fokuserade han på att erbjuda olika kurspaket inom IT och Microsoft Officepaketet. Han studerade systemvetenskap vid Stockholms universitet under 1990-talet, men insåg vid avslutade studier att det är roligare med användarna än med själva datorerna, till och med att datorer kan vara ganska tråkiga.

Han tycker att det är intressant med människor och att alla företag är mer och mer beroende av IT-teknik. Tidigt i sin karriär arbetade han som lärare och kunde använda sin systemvetenskapliga kompetens för att ge utbildningar inom programmering, databaskonstruktion och nätverk. I takt med att han såg att IT-användandet ökade skapades också behov av fler och duktiga lärare för avancerade tillämpningar inom IT och webbutveckling. Så småningom uppkom behovet att kunna hjälpa företag med problemlösningar som Excelkonsult och kunna ge Excelutbildningar.

excel-konsult bild på Stefan Livstedt

Ta kontakt och anlita Serval IT som Excelkonsult som kan ge och skapa nya arbetsverktyg för de behov av problemlösningar som ni har!