exel-konsult bild på konsult med sin kund

Excelkonsult

Vi som arbetar på Serval It AB arbetar som Excelkonsult och löser alla era problem, som till exempel att kunna hantera stor mängd med data i företaget på ett bättre sätt.

Våra tjänster handlar om problemlösningar för er på ert företag. Det vi kan göra är att komma ut, prata med er om er organisation och sedan kunna ge er en användarvänlig digital lösning på era problem.

Hyr in en Excelkonsult

Ibland kan företagets arbetsprocesser fastna på grund av tidsbrist, eller för att företaget saknar kompetensen bland personalen, då kan en inhyrning av en Excelkonsult lösa jsut tidsbristen eller bristen på kompetens, avhjälpa det som inte kommer till stånd hos företaget.

Det kan vi erbjuda

När ni anlitar oss kan vi ”tvätta data” i Excel, utveckla mallar i Word eller skapa dynamiska PowerPoints eller varför inte anlita oss både för en Exelutbildning och som Excelkonsult. Vi löser alla aktuella problem. Då kan vi skapa ett nytt arbetsverktyg för er, som vi sedan ger en utbildning om, så att ni kan arbeta med det i fortsättningen och behovsanpassar lösningen så att den passar er verksamhet och de behov som ni berättar att ni har.

Online-stöd vid behov

Efteråt får ni dessutom online-stöd av oss så att ni inte upplever att det blir för svårt att kunna använda den behovsanpassade och digitala lösning som vi erbjuder er. Det finns många sätt som vi kan åtgärda era problem så att ni snabbt får en bra och hållbar Excel lösning som ni sedan kan använda.

Ta kontakt och be om offert, så ni snabbt får en lösning på det ni som ni behöver!

Vi löser det ni behöver få löst och presenterar lösningar. Ta kontakt och be gärna om offert!